De nieuwe Quintone CD The Silver Age met Ekaterina Levental en Maurice Lammerts van Bueren heeft, op 10 september bij de presentatie in Pulchri Den haag, een uiterst goede ontvangst bij het publiek gekregen.

Reacties op Facebook:

Vanmiddag was ik te gast bij het concert van Ekaterina Levental en Maurice Lammerts van Bueren in het kader van presentatie van hun nieuwe CD “The Silver Age” in PULCHRI Den Haag. Het was een onwijs mooi concert van prachtigste Russische liederen van vlak voor de Revolutie. Dankjewel lieve Ekaterina voor je uitnodiging!!!

 

Het was een prachtig en ontroerend concert! Je kon een speld horen vallen zo aandachtig was het publiek. Het declameren van de teksten tussen de muziek door was een geweldige uitvinding en toevoeging !! Concert en dus de cd zijn beiden een aanrader!!